Voita BM CosmeCeuticals -ihonhoitotuotteita

Mikä on Antiikki & Designin 4/2018 paras juttu? Vastaajien kesken arvotaan kolme pakettia BM CosmeCeuticals -ihonhoitotuotteita. Yhden palkinnon arvo on 100 e. Vastaa 23.5. mennessä.

BM CosmeCeuticals -ihonhoitotuotteet vahvistavat ohutta ja herkkää ihoa, ja ne sopivat hyvin myös ärtyneen ihon hoitoon. Sarjasta löytyvät hoitotuotteet myös rasvaiselle, suurihuokoiselle sekä epäpuhtaalle iholle. Lisäksi BM:llä on todettu olevan myönteinen vaikutus pigmenttiongelmiin, couperosaan ja atooppiseen ihoon. BM on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja se on luotettava ja turvallinen. Se sisältää ihoa vahvistavaa ja uusivaa lääkemolekyyli sukralfaattia.

Palkinton sisältyy BM Gel 28 Tehoseerumi 30ml + BM Day Cream Dry Skin Päivävoide kuivalle iholle 50ml.

BM Gel 28 -tehoseerumi kiinteyttää, uudistaa ja vahvistaa ihoa. Ihanteellinen myös silmänympärys- ja kaulan ihon tehohoidossa. BM Day Cream Dry Skin on uudistava päivävoide kuivalle iholle. Se ennaltaehkäisee ryppyjä, kiinteyttää ja kaunistaa ihoa. Soluja uudistava voide tehoaa myös monenlaisiin iho-ongelmiin eikä se sisällä ihoa ärsyttäviä väriaineita, hajusteita ja parabeeneja.

Arvomme kolme palkintoa. Yhden palkinnon arvo on 100 e.

Osallistu näin! 

Vastaa oheisella kaavakkeella. Kerro, miltä sivulta alkaa Antiikki & Designin 4/2018 paras juttu.

Vastaa myös kuukauden kysymykseen: BM CosmeCeuticals -palkintoon sisältyy A. shampoo ja hoitoaine, B. ripsiväri ja huulipuna, C. tehoseerumi ja päivävoide.

 
Fill out my online form.

 

comments powered by Disqus