Voita Hackmanin Linnea-aterinsetti

Mikä on Antiikki & Designin 5/2018 lehden paras juttu? Vastaajien kesken arvotaan Hackmanin 24-osainen Linnea-aterinsetti, arvo 299 e. Vastaa 4.7. mennessä.

Linnea-sarjan haarukka ja veitsi.

Hackmanin Linnea-aterimet ovat saaneet inspiraationsa ­perinneaterimista. Elegantti sarja on uutta ajattelua, tarkkaan hiottuja yksityiskohtia ja käyttömukavuutta. Tarkan työn takaa löytyy ruotsalainen muotoilun nouseva tähti Jens Fager.

Tyylikkäät ja rauhalliset aterimet sopivat erinomaisesti kaikille kodin ­aterioille. Muotoilu sopii yhteen juhlavien astiastojen kanssa, kun pöytään katetaan kodin parhaat astiat ja lasit.

Palkintoon sisältyy Hackmanin Linnea-aterinsetti, 24 osaa. Arvomme yhden palkinnon, jonka arvo on 299 e.

Osallistu näin! 

Vastaa oheisella kaavakkeella. Kerro, miltä sivulta alkaa Antiikki & Designin 4/2018 paras juttu.

Vastaa myös kuukauden kysymykseen: Hacmanin Linnea-aterimet on suunnitellut A. Jens Fager, B. Bertel Gardberg, C. Harri Koskinen.

 
Fill out my online form.

Arvonnan säännöt: 1. Arvonnan järjestää Fokus Media Finland Oy. 2. Palkintona arvotaan 1 kpl Hackmanin Linnea-aterinsetti, jonka arvo on 299 e. 3. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. 4. Arvonta suoritetaan 5.7.2018 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 5. Fokus Media Finland vastaa palkintoon liittyvästä arpajaisverosta. 6. Fokus Media Finlandin oma henkilöstö ei voi osallistua arvontaan. 7. Arvontaan voi osallistua vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.