Voita Hakolan Lempi-hylly!

Mikä on Antiikki & Designin 11-12/2017 paras juttu? Vastaajien kesken arvotaan monikäyttöisiä Hakolan Lempi-hyllyjä, arvo 119 euroa.

Hakolan kaunis ja pelkistetty Lempi-hylly kerää taatusti katseita. Monikäyttöinen hylly sopii mihin vain, esimerkiksi kylpyhuoneeseen, eteiseen tai makuuhuoneeseen. Sen pyöreään, art deco -vaikutteiseen kehykseen voi ripustaa vaikkapa vaatteita tai pyyhkeen. Hylly on tehty metallista ja maalatusta kalustelevystä.

Lempi-hylly on Anni Pitkäjärven vuonna 2014 suunnittelema. Hänen kädenjälkensä on selkeää ja vähäeleistä. Pitkäjärvi haluaa suunnitella kekseliäitä ja tunteita herättäviä tuotteita käytettävyyttä unohtamatta.

Vuonna 1963 perustetun perheyrityksen Hakolan toimintaa jatketaan jo kolmannessa polvessa. Yrityksen laadukkaat huonekalut ja sisustustuotteet valmistetaan Jurvassa Etelä-Pohjanmaalla. Palkintona olevan hyllyn halkaisija on 50 cm. Hyllylevy on 15 cm syvä ja 39 cm leveä. Arvomme kaksi valkoista hyllyä. Yhden hyllyn arvo on 119 e.

Lempihylly on katseenvangitsija makuuhuoneessa tai vaikka eteisessä.

Hyvä Suomi!

Suomi 100 -juhlavuonna palkintomme ovat kotimaista muotoilua. Valinnoissa yhteistyökumppanimme on design- ja lifestylemyymälä TRE, jonka liikkeestä ja verkkokaupasta voi samoja tuotteita myös ostaa: Mikonkatu 6, Helsinki. www.worldoftre.com

Osallistu näin! 

Vastaa oheisella kaavakkeella. Kerro, miltä sivulta alkaa Antiikki & Designin 11-12/2017 paras juttu.

Vastaa myös kuukauden kysymykseen: Lempi-hyllyn kehys on A. suorakaiteen muotoinen, B. kolmio, C. pyöreä.

 
Fill out my online form.