Voita Kultaseppä Kulmalan korut!

Mikä on numeron 3/2017 paras juttu? Vastaa 18.4. mennessä, niin olet mukana arvonnassa. Palkintona on Kultaseppä Kulmalan kauniit Butterfly-korvakorut.

Butterfly-korvakorut.

Butterfly-korvakorut Kultaseppä Kulmalan uudesta 1805-mallistosta ovat hopeaa ja 14 karaatin kultaa. Kultaseppä Kulmalalle tyypillisen klassisen muotokielen sijaan yhdeksän korun mallisto ammentaa inspiraationsa vanhoista mytologioista, klassikkosaduista ja karusta luonnosta. Rajunkauniissa Butterfly-korvakoruissa perhoskokoelmista tuttu kultainen neula lävistää korvalehden.

”Keräsimme satoja symboleja ja uppouduimme satuihin, jotka olivat tuttuja lapsuudesta. Heitimme kultaseppien tiukat tavat ja tekniikat hetkeksi romukoppaan ja kokeilimme uudenlaisia tapoja lähestyä koruja”, kertoo Kultaseppä Kulmalan toimitusjohtaja ja Creative Force Anniina Dunder-Berg. Korumalliston lisäksi 1805 on verkossa asteittain julkaistava interaktiivinen satukirja, www.1805story.com, instagram @1805story.

Arvomme yhden palkinnon, jonka arvo on 480 e.

Hyvä Suomi!

Suomi 100 -juhlavuonna palkintomme ovat kotimaista muotoilua. Valinnoissa yhteistyökumppanimme on design- ja lifestylemyymälä TRE, jonka liikkeestä ja verkkokaupasta voi samoja tuotteita myös ostaa: Mikonkatu 6, Helsinki. www.worldoftre.com

Osallistu näin! 

Vastaa oheisella kaavakkeella. Kerro, miltä sivulta alkaa Antiikki & Designin 3/2017 paras juttu.

Vastaa myös kuukauden kysymykseen: onko Kultaseppä Kulmalan 1805-mallisto saanut inspiraationsa A. vanhoista saduista, B. uudesta digitaalisesta tekniikasta vai C. Suomen juhlavuodesta?

 
Fill out my online form.

 

comments powered by Disqus