Voita Himmeen Toad-valaisin!

Mikä Antiikki & Designin 10/2017 paras juttu? Vastaajien kesken arvotaan kotimaisen Himmeen Toad-valaisin, arvo 339 euroa.

Toad-valaisimessa on suupuhallettu opaalilasinen varjostin, tamminen jalkaosa ja kangaspäällysteinen johto. Materiaalivalinnat korostavat valaisimen skandinaavista muotokieltä. Jalan vaativa valmistusprosessi on suomalaista puusepäntaitoa parhaimmillaan.

Yläkoulun puutyöopettajana työskennellyt muotoilija Timo Niskanen kiersi maailmalla esittelemässä valaisinprototyyppejä, mutta päätti lopulta alkaa itse tuottaa suunnittelemiaan valaisimia. Näin syntyi upea sarja valaisimia, joissa yhdistyvät puun lämpö ja futuristiset muodot.

”Nimensä Toad-valaisin on saanut Nintendon pelistä, Super Marion sienikaverin Toadin mukaan. Toad on sympaattinen olento, joka loistaa viattomuuttaan ympäriinsä”, Niskanen kertoo. Toad sopii hyvin esimerkiksi yöpöydälle.

Palkintona olevan valaisimen korkeus on 32 cm. Palkinnon arvo on 339 e.


Hyvä Suomi!

Suomi 100 -juhlavuonna palkintomme ovat kotimaista muotoilua. Valinnoissa yhteistyökumppanimme on design- ja lifestylemyymälä TRE, jonka liikkeestä ja verkkokaupasta voi samoja tuotteita myös ostaa: Mikonkatu 6, Helsinki. www.worldoftre.com

Osallistu näin! 

Vastaa oheisella kaavakkeella. Kerro, miltä sivulta alkaa Antiikki & Designin 10/2017 paras juttu.

Vastaa myös kuukauden kysymykseen: Toad-nimi on peräisin A. Super Marion sienikaverilta  B. Super Marion lippalakista C. Super Marion haalarinnapista.

 
Fill out my online form.

 

comments powered by Disqus