Voita tyylikäs sateenvarjoteline!

Mikä on numeron 5-6/2017 paras juttu? Vastaa 4.7. mennessä, niin olet mukana arvonnassa. Palkintona on tyylikästä suomalaista designia, Lonna-sateenvarjoteline. Materiaalina on massiivitammi ja kupari. Telineen arvo on 595 euroa. 

Lonna-sarjan laadukas sateenvarjoteline sopii niin moderniin kuin perinteisesti sisustettuun kotiin.

Lonna-sateenvarjoteline on osa Made by Choicen Lonna-sarjaa. Sarja on saanut inspiraationsa samannimisestä Helsingin edustan saaresta. Huonekalusarjan T-muotoisen tukirakenteen idea löytyi Lonnan entisen sotilastukikohdan tarpeistosta. Sateenvarjotelineen ovat suunnitelleet Lasse Laine ja Sebastian Jansson. Telineen materiaaleina on käytetty eurooppalaista massiivitammea ja kuparia.

Made by Choice, www.madebychoice.com, tekee huonekaluja suomalaista puusepänperinnettä kunnioittaen, mutta modernisti ajatellen. Inspiraatiota tuotteisiin ammennetaan perinteistä ja skandinaavisesta urbaanista elämäntyylistä. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Salossa Choicen omassa tehtaassa, joka työllistää kymmenen artesaania. Arvomme yhden palkinnon, jonka arvo on 595 e.

Hyvä Suomi!

Suomi 100 -juhlavuonna palkintomme ovat kotimaista muotoilua. Valinnoissa yhteistyökumppanimme on design- ja lifestylemyymälä TRE, jonka liikkeestä ja verkkokaupasta voi samoja tuotteita myös ostaa: Mikonkatu 6, Helsinki. www.worldoftre.com

Osallistu näin! 

Vastaa oheisella kaavakkeella. Kerro, miltä sivulta alkaa Antiikki & Designin 5-6/2017 paras juttu.

Vastaa myös kuukauden kysymykseen: Lonna-sarjan nimi sai alkunsa: A.  Lomamatkasta, B. Sotilassaaresta C. Lunni-linnusta

 
Fill out my online form.

 

comments powered by Disqus