Voita Utopia & Utilityn maljakko!

Mikä on numeron 8/2017 paras juttu? Vastaa 19.9. mennessä, niin olet mukana arvonnassa. Palkintona on Utopia & Utilityn India-vaasi, arvo 410 euroa.

Utopia & Utilityn India-vaasi
India-vaasi on sisustuksen katseenvangitsija. Se koostuu kolmesta erillisestä osasta. Kasattuna se on kuin veistos, irrotettuina osista tulee käytännöllisiä astioita, kulhoja ja vaaseja. Vaasia on saatavilla erilaisina materiaali- ja väriyhdistelminä. Palkintona olevassa vaasissa yhdistyvät harmaa lasi, kupari ja leppä. Lasi on puhallettu Bohemiassa Tšekissä ja kupariosa on muotoiltu ja viimeistelty pienessä perheyrityksessä Lontoossa. Puuosan on valmistanut suomalainen eläkkeellä oleva maanviljelijä.

isarukset Pia ja Moritz Wüstenberg perustivat Utopia & Utilityn vuonna 2012. Yritys yhdistää perinteisiä materiaaleja innovatiivisella tavalla, ja käsityötaito on kaiken suunnittelun pohjalla. www.utopiaandutility.eu
 
Palkintona olevan India-vaasin halkaisija on 15 cm ja korkeus 30 cm. Arvomme yhden vaasin, jonka arvo on 410 e.

Hyvä Suomi!

Suomi 100 -juhlavuonna palkintomme ovat kotimaista muotoilua. Valinnoissa yhteistyökumppanimme on design- ja lifestylemyymälä TRE, jonka liikkeestä ja verkkokaupasta voi samoja tuotteita myös ostaa: Mikonkatu 6, Helsinki. www.worldoftre.com

Osallistu näin! 

Vastaa oheisella kaavakkeella. Kerro, miltä sivulta alkaa Antiikki & Designin 5-6/2017 paras juttu.

Vastaa myös kuukauden kysymykseen: India-vaasi on A. tehdasvalmisteinen B. käsityötä kolmesta maasta C. kierrätyslöydöistä koottu.

 
Fill out my online form.

 

comments powered by Disqus