Opi maalaamaan lukijatapahtumassa!

Huonekalujen maalaaminen perinteisin värein onnistuu, kun on oikeat aineet, välineet ja tekniikka hallussa. Tule 12. lokakuuta JUVI-Productionin ja Antiikki & Designin lukijailtaan, jossa opit perinnemaaleista ja niillä maalaamisesta. Saat myös alennuksen JUVIn huonekaluista ja maalaustarvikkeista.

JUVIn huonekalut myydään yleensä puuvalmiina. Asiakas saa valita mieleisensä maalin ja teettää työn joko JUVIlla tai tehdä maalauksen itse.


JUVI-Production on pieni perheyritys, joka vaalii suomalaisten täyspuuhuonekalujen perinnettä. Maalauskoulun pitää JUVIn pääsuunnittelija ja maalarimestari Kalle Vikkula. Hän kertoo eri tyylisuuntien värihistoriasta sekä pellavaöljy- ja maitomaalauksesta. Paikalla on myös pintakäsittelytekniikan insinööri Marjo Roininen vastaamassa teknisempiin kyselyihin.

Käytännön maalaustyöhön opastaa puuartesaani Jesse Virtanen. Mukana ovat myös toimitusjohtaja Aino-Maria Brotherus ja päätoimittaja Maija Toppila. Jos haluat kokeilla maalaamista, pue yllesi pikkuroiskeita kestävät vaatteet. Voit olla myös kuunteluoppilaana. JUVI tarjoaa maksuttomaan maalauskouluun osallistuville kahvia, teetä ja pikkusuolaista.

JUVIssa usein historiallisiin esikuviin perustuvat huonekalut suunnitellaan itse ja valmistetaan käsityönä täyspuusta. Pääosa huonekaluista on puuvalmiita, jolloin asia-kas voi itse maalata tai vahata ostamansa kalusteen tai maalauttaa sen ammattimaalarilla kotiin sopivalla värillä.

Maalauskoululaiset saavat JUVIn huonekaluista 20 %:n alennuksen ja Ottossonin maaleista 10 %:n alennuksen.

Aika: torstai 12.10.2017 klo 17.30–19.30.
Paikka: JUVI Productionin tehtaanmyymälä, Petikontie 1, Vantaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostitse juviposti@juvi.fi
Mukaan mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta.