Voita Aarikan valaisin

Mikä on Antiikki & Designin 7/2018 lehden paras juttu? Vastaajien kesken arvotaan Aarikan kattovalaisin, arvo 145 e. Vastaa 19.9. mennessä.

Aarikan Reitti-kattovalaisin on helmeilevä, erilainen malli, joka kulkee katon rajasta kosketusetäisyydelle, vangitsee katseet ja valloittaa. Muotoilija ja lasitaiteilija Anu Penttinen suunnitteli näyttävän Reitti-valaisimen Aarikan 60-vuotisjuhlanäyttelyyn. 

Valaisimeen sopii parhaiten pallomainen 18 W:n halogeenilamppu, jonka halkaisija on 95 mm. Valaisimen johdon pituus on 3 m, ja 30 puuhelmeä muodostavat kauniin, noin 1 metrin pituisen nauhan. Kanta on E27.

Palkinto olevan Reitti-valaisimen väri on tämän syksyn uutuus Hiekka. 

Arvomme yhden palkinnon, jonka arvo on 145 e.

Aarikan Reitti-kattovalaisimen väri on tämän syksyn uutuus, Hiekka. Katseenvangitsijan voi sijoittaa mihin vain, vaikka pöydän päälle tai lukuvaloksi.

Osallistu näin! 

Vastaa oheisella kaavakkeella. Kerro, miltä sivulta alkaa Antiikki & Designin 7/2018 paras juttu.

Vastaa myös kuukauden kysymykseen: Aarikan perustajan etunimi on A. Katri, B. Kaija, C. Kaarina.

 
Fill out my online form.

Arvonnan säännöt: 1. Arvonnan järjestää Fokus Media Finland Oy. 2. Palkintona arvotaan 1 kpl Aarikan valaisinta, jonka arvo on 145 e. 3. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. 4. Arvonta suoritetaan 19.9.2018 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 5. Fokus Media Finland vastaa palkintoon liittyvästä arpajaisverosta. 6. Fokus Media Finlandin oma henkilöstö ei voi osallistua arvontaan. 7. Arvontaan voi osallistua vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.