Voita Nordic Swan Livingin shaali!

Ylellisen suuri torkkupeitto/shaali on kudottu 100-prosenttisesta kamelinvillasta. Sen untuvainen pehmeys ja ylellinen silkkisyys on täysin alkuperäistä, sillä villaa ei ole värjätty. Tämä ainutkertainen luonnonkuitu on yksi lämpimimmistä villatyypeistä. Kamelinvilla sopii myös villa-allergisille, ja se lämmittää Pohjolan kylmimpänäkin kautena.

Nordic Swan Living on kotimainen lifestyle-yritys, jonka tuotteissa yhdistyvät korkealaatuiset luonnonmateriaalit, harmoninen värimaailma sekä ajaton skandinaavinen tyyli. Malliston innoittajana on pohjoismainen luonto. Asusteet ja kodintekstiilit on valmistettu parhaista luonnon-
materiaaleista, kuten alpakasta, mohairista, kamelinvillasta ja pellavasta.

Arvomme yhden torkkupeiton/shaalin, jonka koko on 170 x 130 cm.
Palkinnon arvo on 285 euroa.
 

Toimi näin
Täytä alla oleva vastauslomake  ja kerro parhaan jutun sivunumero. Vastaa myös kuukauden kysymykseen: Onko palkintomme A lampaanvillaa, B alpakkaa C kamelinvilllaa? 

Fill out my online form.

Arvonnan säännöt: 1. Arvonnan järjestää Fokus Media Finland Oy. 2. Palkintona arvotaan 1 kpl Nordic Swan Livingin shaalia, joka arvo on 285 euroa. 3. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. 4. Arvonta suoritetaan 12.11.2018 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 5. Fokus Media Finland vastaa palkintoon liittyvästä arpajaisverosta. 6. Fokus Media Finlandin oma henkilöstö ei voi osallistua arvontaan. 7. Arvontaan voi osallistua vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.