Voita Iittalan tuotepaketti!

Raamisetti toimii neljän hengen astiastona niin aamiaisella, lounaalla kuin rennolla illallisella.

Palkintomme on legendaarisen muotoilija Jasper Morrisonin (s. 1959) Iittalalle suunnittelema uusi kattaussarja Raami.
Sarja koostuu keraamisista, lasisista ja puisista osista. Pieteetillä muotoillut osat toimivat yksin tai yhdessä kuin perheenjäsenet tai ystävät. Astiasarja on suunniteltu huolellisesti pienintä yksityiskohtaa myöten. Se tuntuu tutulta ja kotoisalta, aivan kuin se olisi kulkenut mukana koko elämän. Lähempää tarkasteltuna huomaa esineiden viimeistellyt yksityiskohdat. Morrison halusi suunnitella astiasarjan, joka kestää päivästä ja vuodesta toiseen. Raami luo välittömän tunnelman jokaiselle aterialle.

Raami-settiin kuuluu 4 kpl (26 cl) merensinistä juomalasia,
4 kpl lautasta (27 cm), 4 kpl lautasta (17 cm) ja 4 kpl kulhoa (0,62 l).
Arvomme yhden palkinnon, jonka arvo on noin 345 euroa.

Toimi näin
Täytä alla oleva vastauslomake  ja kerro parhaan jutun sivunumero. Vastaa myös kuukauden kysymykseen: Onko Iittala    A Riihimäellä, B Karhulassa vai C Hämeenlinnassa? 

Fill out my online form.

Arvonnan säännöt: Arvonnan järjestää Fokus Media Finland Oy. Palkintona arvotaan 1 kpl Iittalan Raami-tuotepakettia, jonka arvo on 345 euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvonta suoritetaan 16.6.2019, ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 22.5.2019 vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finlandin lehdissä tai internet-sivuilla. Fokus Media Finland vastaa palkintoon liittyvästä arpajaisverosta. Fokus Media Finlandin oma henkilöstö perheineen ei voi osallistua arvontaan. Arvontaan voi osallistua vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.