Voita BM-kosmetiikkaa!

Palkintoon kuuluu tehoseerumi ja yövoide.

Palkintomme on tuotepaketti, johon kuuluvat tehoseerumi ja yövoide. BM CosmeCeuticals Anti-age ihonhoitotuotteet vahvistavat ohutta ja herkkää ihoa. Sarjassa on hoitotuotteet rasvaiselle, suurihuokoiselle sekä epäpuhtaalle iholle. Lisäksi BM:llä on todettu olevan myönteinen vaikutus pigmenttiongelmiin, couperosaan ja atooppiseen ihoon. BM on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Se sisältää ihoa vahvistavaa ja uusivaa lääkemolekyyliä sukralfaattia.

BM Gel 28 Tehoseerumi kiinteyttää, uudistaa ja vahvistaa ihoa. Se on ihanteellinen myös silmänympärys- ja kaulan ihon tehohoidossa. BM Night Cream Yövoide stimuloi ihon uusiutumista yöllä, kun ihon luonnollinen uusiutuminen on voimakkaimmillaan.

Arvomme kolme palkintoa, joista kunkin arvo on noin 100 euroa.

Toimi näin
Täytä alla oleva vastauslomake  ja kerro parhaan jutun sivunumero. Vastaa myös kuukauden kysymykseen: Onko ihon uusiutuminen tehokkainta  A aamulla, B yöllä vai C illalla? 

Fill out my online form.

Arvonnan säännöt: Arvonnan järjestää Fokus Media Finland Oy. Palkintona arvotaan 1 kpl A. Tillanderin riipusta, joka arvo on 1095 euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvonta suoritetaan 21.3.2019, ja siihen osallistuvat kaikki viimeistään 20.3.2019 vastaaneet. Osallistuminen ei edellytä tilausta. Arvontaan voi osallistua vain kerran/henkilö. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Fokus Media Finlandin lehdissä tai internet-sivuilla. Fokus Media Finland vastaa palkintoon liittyvästä arpajaisverosta. Fokus Media Finlandin oma henkilöstö perheineen ei voi osallistua arvontaan. Arvontaan voi osallistua vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää yhteystietojasi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi tai puh. 020 7354 130.

Seuraa meitä somessa