Voita Pentikin lahjakortti

Mikä on Antiikki & Designin 6/2018 lehden paras juttu? Vastaajien kesken arvotaan Pentikin lahjakortti, arvo 300 e. Vastaa 14.8. mennessä.

Pentikin valikoimista löydät paljon tuotteita esimerkiksi kesän kattauksiin. Tässä kuvassa pöydän juhlistaa Liina Harjun suunnittelema puuvillainen Puutarha-liina. Puutarha-kankaan hinta on 28 e /m.

Pöytään on katettu Pentikin Anis- ja Kallio-astioita, jotka ovat kotimaista, Posiolla valmistettua keramiikkaa. Lisäksi mukana on muun muassa Tilda-kakkuvati, Viole-juoma- ja viinilaseja sekä Ceremony- ja Ariel-kynttilänjalkoja.

Katso osoitteesta www.pentik.com lisää tuotteita, joihin voit käyttää palkintona olevan lahjakortin.

Arvomme yhden palkinnon, jonka arvo on 300 e.

Pentikin lahjakortilla voi hankkia esimerkiksi upeita tekstiilejä.

Osallistu näin! 

Vastaa oheisella kaavakkeella. Kerro, miltä sivulta alkaa Antiikki & Designin 6/2018 paras juttu.

Vastaa myös kuukauden kysymykseen: Pentikin tehdas sijaitsee A. Puolangalla, B. Paltamossa, C. Posiolla.

 
Fill out my online form.

Arvonnan säännöt: 1. Arvonnan järjestää Fokus Media Finland Oy. 2. Palkintona arvotaan 1 kpl Pentikin lahjakortti, jonka arvo on 300 e. 3. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. 4. Arvonta suoritetaan 15.8.2018 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 5. Fokus Media Finland vastaa palkintoon liittyvästä arpajaisverosta. 6. Fokus Media Finlandin oma henkilöstö ei voi osallistua arvontaan. 7. Arvontaan voi osallistua vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.