Voita Teema-astioita!

Mikä on Antiikki & Designin 5/2019 lehden paras juttu? Vastaajien kesken arvotaan Iittalan Teema-sarjan puuterinväriset astiasetit. Yhden setin arvo on 182 e. Vastaa 21.8. mennessä.

Neutraali puuterin sävy antaa tilaa ruoan väreille ja sopii yhdistettäväksi muiden astioiden kanssa.

Palkintona on Kaj Franckin suunnitteleman Teema-astiasarjan uusia puuterin sävyisiä astiasettejä. Ne sopivat hyvin vaikka aamiaiskattaukseen. Teema perustuu Kaj Franckille Arabialle 1940-luvulla suunnittelemaan Kilta-sarjaan. Sarja otettiin uudelleen tuotantoon 1981 nimellä Teema. Klassikkosarjan uudet puuterisävyiset osat antavat tilaa ruoan väreille ja ovat helposti yhdisteltävissä kattauksen muihin väreihin.

Kaj Franck toimi Arabian posliinitehtaan ja Nuutajärven lasitehtaan taiteellisena johtajana 1950–1973. Franckia kiinnosti sarjavalmistus mahdollisuutena tuottaa monipuolisia, käytännöllisiä esineitä kohtuuhintaan. Teeman edeltäjä Kilta-sarja syntyi menestyksekkääksi vastalauseeksi perinteisille koristeellisille astiasarjoille.

Palkinto sisältää setin Teema puuteri -astioita, johon kuuluu neljä 0,3 l mukia, neljä syvää 21 cm lautasta ja neljä 17 cm lautasta. Yhden setin arvo on 182,00 euroa. Arvomme kaksi palkintoa.

Osallistu näin! 

Vastaa oheisella kaavakkeella. Kerro, miltä sivulta alkaa Antiikki & Designin 5/2019 paras juttu.

Vastaa myös kuukauden kysymykseen: Kaj Franck on suunnitellut myös A. Fasetti-lasisarjan, B. Ruska-astiasarjan, C. Sinivalko-astiasarjan.

 
Fill out my online form.

Arvonnan säännöt: 1. Arvonnan järjestää Fokus Media Finland Oy. 2. Palkintona arvotaan 2 kpl Iittalan Teema-astiasettiä, yhden setin arvo on 182 euroa. 3. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. 4. Arvonta suoritetaan 21.8.2019 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 5. Fokus Media Finland vastaa palkintoon liittyvästä arpajaisverosta. 6. Fokus Media Finlandin oma henkilöstö ei voi osallistua arvontaan. 7. Arvontaan voi osallistua vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.

comments powered by Disqus