Voita Bernadotte-sarjaa!

Mikä on Antiikki & Designin 6/2019 paras juttu? Vastaajien kesken arvotaan Georg Jensenin Bernadotte-sarjan tarjoiluvälinesetti, jonka arvo on 287 e. Vastaa 30.10. mennessä.

Bernadotte-sarjassa yhdistyvät selkeät yksinkertaiset linjat ja ylellisyys. Ei ihme, olihan suunnittelija Sigvard Bernadotte ruotsalainen prinssi.

Palkintona on Tanskan maineikkaimman hopeatalo Georg Jensenin Bernadotte-sarjan Étagére-leivostarjottimen, neljän kappaleen setin espressolusikoita sekä kakkuveitsen. Arvomme yhden palkinnon (arvo 287 e). Bernadotte-sarjan suunnitteli ruotsalainen prinssi Sigvard Bernadotte vuonna 1931. Aikanaan näyttelijänurasta haaveillut taiteellinen prinssi valmistui Tukholman taideakatemiasta muotoilijaksi ja alkoi työskennellä Georg Jensenin palveluksessa vain 23-vuotiaana. Yhteistyö jatkui yli vuosikymmenten. Bernadotte-sarja kuuluu yhä Georg Jensenin valikoiman rakastetuimpiin tuotteisiin. Ne valmistetaan posliinista ja ruostumattomasta teräksestä.

Osallistu näin!

Vastaa oheisella kaavakkeella. Kerro, miltä sivulta alkaa Antiikki & Designin 6/2019 paras juttu. Vastaa myös kuukauden kysymykseen: Bernadotte-sarja on tyyliltään A. Art decoa, B. Funkista, C. Jugendia.

.

 
Fill out my online form.

Arvonnan säännöt: 1. Arvonnan järjestää Fokus Media Finland Oy. 2. Palkintona arvotaan 2 kpl Iittalan Teema-astiasettiä, yhden setin arvo on 182 euroa. 3. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. 4. Arvonta suoritetaan 21.8.2019 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 5. Fokus Media Finland vastaa palkintoon liittyvästä arpajaisverosta. 6. Fokus Media Finlandin oma henkilöstö ei voi osallistua arvontaan. 7. Arvontaan voi osallistua vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.

comments powered by Disqus