Voita ylellinen huopa!

Mikä on Antiikki & Design -lehden 3 / 2020 paras juttu? Vastaajien kesken arvotaan ylellinen huopa, jonka arvo on 129,90 e. Arvomme yhden maljakon. Vastaa 10.4. mennessä.

Viltti on valmistettu Euroopassa Öko-Tex-standardin mukaan kehrätystä, hienokuituisesta villasta. Viltti suunniteltu ja kudottu Suomessa. Viltin väri on harmaa ja sen koko on 145 x 185 cm.

Palkintomme on tällä kertaa 50-vuotista taivaltaan juhlineen kotimaisen Sastan yhteistyössä Lapuan Kankureiden ja nahkatuoteyritys Kasperin kanssa toteuttama Sasta x Lapuan Kankurit -viltti.
Niitä on valmistettu vain rajoitettu 50 kappaleen erä. Sasta tunnetaan parhaiten metsästys- ja retkeilyvaatteiden valmistajana. Innoituksensa tuotteisiinsa Sastan suunnittelijat ammentavat Suomen erämaista ja metsistä. Kotimaisuus on Sastalle tärkeä arvo niin raaka-aineissa kuin muotoilussa.

Kolmen kotimaisen yrityksen yhteistyönä tuotettu Sasta x Lapuan Kankurit -huopa on kudottu Lapualla puhtaasta villasta. Huopaan kuuluu lisäksi upea käsintehty nahkaremmi. Sen valmistaja on kotimainen Kasperi.

Palkinnon arvo on 129,90 euroa. Arvomme yhden palkinnon.

Toimi näin!

Vastaa oheisella kaavakkeella 10.4. mennessä. Kerro, miltä sivulta alkaa Antiikki & Designin 3/2020 paras juttu. Vastaa myös kuukauden kysymykseen: Yliopilaat ovat juhlineet vappua Suomessa A. 1700-luvulta lähtien B. 1800-luvulta lähtien C. 1900-luvun alusta lähtien?

Fill out my online form.