Keväinen Provence kutsuu!

MATKAN OHJELMA

Sunnuntai 7.4. Helsinki–Nizza
Lento Helsingistä Nizzaan, perillä klo 19.35. Oppaan johdolla bussikuljetus hotelliin ja majoittuminen.
Maanantai 8.4. Nizza
Aamiainen. Huoneiden luovutus ja lähtö Nizzan kuuluisalle torille, jossa maanantaisin antiikkitori. Nizzan kiertoajelu. Lounas Nizzassa, sen jälkeen Aix-en-Provenceen. Majoittuminen hotelliin. Tervetulo-
illallinen Brasserie Leopoldissa.
Tiistai 9.4. Aix-en-Provence
Aamiainen. Kaupunkikierros Aix-en-Provencessa ja vierailu Atelier Paul Cézannessa.
Vanhan kaupungin nähtävyyksiä ovat mm. Saint Saveur -katedraali, Arkkipiispan palatsi ja kellotorni. Lounas päivän aikana.
Retki päättyy noin klo 16.00 hotelliin.
Keskiviikko 10.4. Avignon
Aamiainen. Retki Avignoniin. Aamupäivällä vierailu oliivimyllyllä ja Mas de la Dame -viinitilalla, joissa maistajaiset. Avignon on peräisin 1200-luvulta ja kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Käymme 1400-luvulla rakennetussa Paavien palatsissa, joka on Euroopan merkittävin goottilainen palatsi. Käymme myös kuuluisalla St. Bénézet -sillalla. Lounas päivän aikana. Retki päättyy noin klo 16.00 hotelliin.
Torstai 8.4. Marseille
Aamiainen ja retki Ranskan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Marseilleen, jossa kiertoajelu. Se vie aikamatkalle Kreikan ja Rooman ajoista 1800-luvulle. Näemme myös vanhan sataman kalamarkkinoineen. Tässä kulttuuri- ja taidekaupungissa on 21 mu­seota. Lounas keskustan ravintolassa, sitten vierailu Marseillen taidemuseoon. Retki päättyy noin klo 18.00 hotelliin.
Perjantai 9.4. l’Isle-sur-la-Sorgue
Aamiainen. Retki antiikkikaupoistaan tunnettuun L’Isle-sur-la-Sorguesiin, joka on viehättävä provencelaiskaupunki. Kaupungissa on valtava antiikkitori, monia taidegallerioita ja näyttelyjä. Omaa aikaa ja omatoiminen lounas. Paluu hotelliin noin klo 15.30. Läksiäisillallinen bistrossa Aix-en-Provencen keskustassa.
Lauantai 13.4. Antibes–Helsinki
Aamiainen. Oppaan johdolla Aix-en-Provencen lauantaitorille, joka on perinteinen provencelainen maalaistori. Torikierroksen jälkeen luovutetaan huoneet ja lähdetään kohti Nizzaa. Matkalla lounas ja tutustuminen jet-setin suosimaan Antibesin satamakaupunkiin. Vierailu Picasso-museossa.
Antibesista kohti Nizzan lentokenttää. Norwegianin lento Helsinkiin klo 18.35.

Hotellit
Nizza: Best Western Hotel So’Co ***
27 Avenue Thiers.
Aix-en-Provence: Hotel le Concorde ***
68 Boulevard du Roi René.
Molemmat hotellit ovat keskeisellä paikalla ja niissä on ilmainen wi-fi.

Huomioitavaa
Retkien yhteydessä kävellään paljon, joten matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Varaukset 
Matka-Agentit, puh. 010 321 2800,
helsinki@matka-agentit.fi
Lisätiedot
 

 

comments powered by Disqus