Tiedä tai arvaa ja voita!

Tällä kertaa arvomme ACO:n herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita. Palkintoon kuuluu kolme tuotetta: kaksi rauhoittavaa ja suojaavaa vartalovoidetta sekä kosteuttava ja pehmentävä saippua. Kuvassa vain yksi tuote näistä. Palkinnon arvo on 32 euroa.

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille.

Viime kerralla kysyttiin esineestä, jonka moni tiesikin. Se oli surunappi, jollaista käytettiin vielä varsinaisen suruajan jälkeen. Käyttäjä saattoi olla esimerkisi vainajan puoliso tai lapsi. Surunappit olivat muodissa 1800- ja 1900-lukujen vaihteessa, mutta tapa säilyi ainakin 1940-luvulle.

Mutta nyt uusi esine tiedettäväksi tai arvuuteltavaksi. Siis, mikä on tämä korea esine? Vastaa alla olevalla lomakkeella.

Fill out my online form.

 

 

 

Seuraa meitä somessa