Tule suosittuun maalausiltaan!

Perinnemaaleissa käytetään luonnonpigmenttejä.

Maalauskoulun pitää JUVIn pääsuunnittelija ja maalarimestari Kalle Vikkula. Teemanamme on väri-iloittelu luonnonmaaleilla. Kalle Vikkula kertoo värien käytön historiasta huonekaluissa ja luonnonpigmenttivärien monipuolisesta värivalikoimasta. Illan aikana käsitellään myös erilaisia luonnonmaaleja, värien käyttöä, maalaustekniikoita ja siveltimen käyttöä. Paikalla on myös pintakäsittelytekniikan insinööri Marjo Roininen. Käytännön maalaustyöstä on kertomassa puuartesaani Jesse Virtanen – kaikki loistavia esiintyjiä!

Jos haluat tarttua pensseliin ja kokeilla maalausta, kannattaa pukeutua pieniä roiskeita kestäviin vaatteisiin. Maalauskouluun osallistuminen ei edellytä aikaisempaa maalauskokemusta.

JUVI tarjoaa maksuttomaan maalauskouluun osallistuville kahvia, teetä ja pikkusuolaista.

Maalauskoululaiset saavat illan aikana JUVIn huonekaluista 20 %:n ja Ottossonin maaleista 10 %:n alennuksen.

Aika Torstai 16.5. klo 17.30.–19.30.
Paikka JUVI-Productionin tehtaanmyymälä, Petikontie 1, Vantaa
Ilmoittautuminen juviposti@juvi.fi.

Vitriinikaappi on laseerattu pellavaöljymaalilla.

Juvi-production on perheyritys, joka vaalii suomalaisten täyspuuhuonekalujen perinnettä ja tuo maahan muun muassa perinteisiä pigmenttimaaleja. JUVIssa historiallisiin esikuviin perustuvat huonekalut suunnitellaan itse ja valmistetaan käsityönä täyspuusta. Puuvalmiit huonekalut asiakas voi itse maalata tai maalauttaa ammattimaalarilla sopivalla värillä. Lue lisää

Seuraa meitä somessa