Uusi numero 3/2016

Maaliskuun numero vie matkalle taiteeseen: Ilja Repinin huvilaan, venäläisten mestarien näyttelyyn sekä taiteilija Hannu Palosuon ja taiteen keräilijä Johan Wulffin koteihin. Pääsiäiseksi tarjoilemme kattausvinkkejä ja ikonimaalari Antti Narmalan haastattelun. Tyylikkäät taiteilijatapetit ja iloiset Fiskamin-astiat tuovat tuulahduksen 1950- ja 60-luvuilta.

ANTIIKKI. Pia-Maria Lehtola tunnustautuu pääisiäisihmiseksi, jolle kaunis kattaus ja koristelu on tärkeää. Hän kertoo kotinsa pääsiäisestä.
KOTI. Taiteilija Hannu Palosuo asuu Roomassa ja Helsingissä. Hän esittelee Helsingin-yksiönsä, johon mahtuu hämmästyttävä määrä taidetta, historiaa ja eri kulttuureja.
DESIGN. 1950-luku oli suomalaisten tapettien kulta-aikaa. Silloin syntyivät taiteilijatapetit, joiden takana oli suunnittelijoita Birger Kaipiaisesta Lisa Johansson-Papeen.
KULTTUURIMATKA. Vierailemme taiteilija Ilja Repinin Penaty-huvilassa Kuokkalassa Karjalankannaksella. Repinin teoksia on parhaillaan esillä Sinebrychoffin taidemuseossa Helsingissä.

Antiikki & Design 3 / 2016 ilmestyi 16.3. Seuraava numero ilmestyy 20.4. Vuoden 12 numerosta 2 on kaksoisnumeroita. 23. vuosikerta, Antiikki & Design ilmestyi aiemmin nimellä Glorian Antiikki.

Seuraa meitä somessa