Uusi numero 1/2017

Lehden kansi

Tammikuun numeron teemana on keräily, ja tapaamme keräilijöitä, joiden intohimon kohteita ovat jugend, vintagemuoti, lelut ja aihefilatelia. Uudessa Elävä legenda -sarjassa tapaamme graafikko Erik Bruunin. Kerromme siirretyn pohjalaistalon tarinan ja vierailemme saamenkäsityöläisen pajassa ja upeassa sisilialaisessa palatsissa.

Sara ja Thommy Bergström siirsivät vanhan pohjalaistalon Stundarsin perinnekylään Mustasaareen. Sara Bergström kertoo, miten autiotalosta tuli lapsiperheen elävä koti.
Elävä legenda -sarjassa tapaamme 90-vuotiaan graafikon Erik Bruunin, joka yhä työskentelee kotonaan Suomenlinnassa. Hänen työnsä ovat suomalaisille tuttuja niin julisteista kuin seteleistäkin.
Marketta Kivistön koti helsinkiläisessä kerrostalossa on täynnä jugendia. Tyylisuunta on hänelle sekä sisustusta että keräilykohde - todellinen intohimo.
Rita Halttuselle on kertynyt antiikkinukkeja ja muita vanhoja leluja niin paljon, että hän avasi niistä näyttelyn koiratarvikeliikkeeseensä Ähtäriin.

Antiikki & Design 1 / 2017 ilmestyi 11.1. Seuraava numero ilmestyy 15.2. Vuoden 12 numerosta 2 on kaksoisnumeroita. 24. vuosikerta, Antiikki & Design ilmestyi aiemmin nimellä Glorian Antiikki.

Seuraa meitä somessa