Tule TEOS 2024 -ennakkoiltaan!

Tervetuloa juhlimaan kevättä kanssamme valokuvataiteen, kuvanveiston ja taidegrafiikan äärelle. Antiikki & Design -lehden lukijana olet tervetullut TEOS 2024 -tapahtuman toukokuiseen ennakkoiltaan, jossa pääset tutustumaan yli tuhannen taideteoksen myyntinäyttelyyn ennen muita.

Kuva Aukusti Heinonen

Tarjoamme tunnelmallisen illan taiteen ja sen tekijöiden parissa, elävän musiikin tahdissa. Nähtävillä ja myynnissä on niin seinälle, kirjahyllyyn kuin yöpöydälle sopivia teoksia. Tilaisuuteen ilmoittautuneiden kesken arvotaan Kirsi Kaulasen upea veistos sekä taidelahjakortteja.

Ennakkoillassa ovat mukana Antiikki & Design -lehden päätoimittaja Mirva Saukkola, Koti ja keittiö -lehden päätoimittaja Jaana Kivipelto-Tulkki, Taidehaistelija, joka avustaa kävijöitä taidehankinnoissa tapahtuman avauduttua.

Ilmoittaudu mukaan vaikka ystävän kanssa ja tule tekemään elämäsi taidelöytö! Kutsu on kahdelle, ja paikkoja on rajoitettu määrä. Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu 8.5. mennessä tästä

TEOS 2024 -ennakkoilta perjantaina 10.5.2024 Klo 17.30–20. Merikaapelihalli, Kaapelitehdas (Sisäänkäynti Lasipihan ja C-aulan kautta), Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki. Kaapelitehtaan Hima & Sali -kahvila palvelee ennakkoillan aikana klo 21 saakka.

Kirsi Kaulasen teos Meren läheiset


 

Seuraa meitä somessa