Kilpailuta käyttölaina helposti netissä

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ*

Haluatko toteuttaa unelmiesi lomamatkan, rahoittaa arjen yllättäviä menoja tai tehdä kodissasi remonttia? Käyttölaina voi olla juuri se keino, jolla saat talouteesi lisää joustavuutta. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse käyttää aikaasi perinteisiin lainaneuvotteluihin eikä pitkään paperisotaan. Saat kilpailutettua käyttölainan helposti netissä. Löydät itsellesi edullisen ja juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun hetkessä.

Käyttölainalla voidaan tarkoittaa mitä tahansa kulutukseen tarkoitettua lainaa. Se voi olla kertaluontoinen kulutusluotto tai jatkuva joustoluotto. Käyttölaina on joustava rahoitusvaihtoehto. Rahat voi käyttää esimerkiksi yksittäisiin hankintoihin, matkustamiseen, auton korjauttamiseen tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen.

Nykyään käyttölaina on helppo kilpailuttaa netissä. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, koska yhdellä hakemuksella voi saada useita laintarjouksia. Pitkiä lainaneuvotteluja ei tarvitse käydä, vaan lainpäätös tehdään nopeasti tulojen, luottotietojen ja muiden asiakkaan taloudellisten tietojen perusteella. Rahat siirretään tilillesi jo yhden arkipäivän kuluessa, minkä vuoksi tällainen laina soveltuu erinomaisesti myös kiireellisiin tilanteisiin.

 

Löydä parhaat lainatarjoukset kotisohvalta käsin

Kilpailutusprosessi on nopea ja yksinkertainen. Tarvitset sitä varten vain laitteen, jolla pääset nettiin sekä verkkopankkitunnuksesi. Kilpailuttaminen onnistuu siis vaikka mukavasti omalla sohvalla makoillen. Näin helppoa lainojen kilpailutus on:

1. Täytä lainahakemus Nordic Bankin lainavertailussa.

Anna hakemuksessa tiedot taloudellisesta tilanteestasi ja lainan määrästä. Hakemuksesi välitetään jopa yli 30 pankille ja rahoitusalan yritykselle. Nämä tahot tekevät hakemuksesi perusteella arvion siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa ja minkä verran sitä voidaan antaa.

2. Kun saat lainatarjouksia, vertaile niitä keskenään.

Kiinnitä huomiota etenkin todelliseen vuosikorkoon. Tuohon lukuun on laskettu sekä lainan korko että kulut, joten se antaa kokonaiskuvan lainan todellisista vuosittaisista kustannuksista.

3. Valitse paras tarjous, allekirjoita sopimus sähköisesti ja toimita vaaditut liitteet.

Rahat siirretään nopeasti, yhden työpäivän kuluessa. Usein ne voidaan siirtää jo saman päivän aikana, joten pääset heti tekemään hankintoja ja toteuttamaan projekteja.

Voit tehdä lainahakemuksen koska tahansa. Hakemuksen tekeminen ei velvoita sinua mihinkään. Voit tehdä hakemuksen joko yksin tai yhteishakijan kanssa.

 

Miksi lainan kilpailuttaminen on tärkeää?

Lainan kilpailuttaminen on avainasemassa, kun etsit sopivaa rahoitusratkaisua. Se on ainoa keino, jolla voit varmistaa, että et maksa lainasta liikaa. Kilpailuttaminen auttaa sinua löytämään edullisen lainan ja säästämään huomattavia summia rahaa. Lainan kilpailuttaminen on aina järkevää riippumatta siitä, onko kyseessä pieni vai suuri laina. Myös pienestä lainasta kertyy paljon maksettavaa, jos korko on korkea.

Kilpailuttamisen merkitys tietysti korostuu, kun kyseessä on isompi lainasumma. Silloin muutamankin prosenttiyksikön ero koroissa voi tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa sinulle. Kilpailuttaminen voi tuoda merkittävät säästöt koko laina-ajalta. Säästöä voi syntyä jopa satoja tai tuhansia euroja.

Lainan kilpailuttaminen on helppoa, eli pienellä vaivalla voit saada suuret säästöt. Kilpailuttamisen voi tehdä kotoa omalta tietokoneelta käsin ilma tarvetta lähteä pankkikonttoriin neuvottelemaan asiasta. Netissä toimii kymmeniä lainantarjoajia, joilta saa lainatarjouksen nopeasti. Tavoitat yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, kun teet yhden lainahakemuksen Nordic Bankin sivustolla.

Lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia. Korkoon vaikuttaa yleisen korkotason lisäksi lainanhakijan yksilöllinen taloudellinen tilanne. Siksi ei voida sanoa, että joku tietty pankki tarjoaa kaikkein edullisimmat lainat. Sama pankki tai muu luotonmyöntäjä voi tarjota eri henkilöille lainaa eri hinnalla. Siksi lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta, jotta löydät itsellesi edullisimman luoton.

 

Näin tunnistat edullisen käyttölainan

Kun vertailet lainatarjouksia, kiinnitä huomiota varsinkin lainan todelliseen vuosikorkoon. Se on yksi tärkeimmistä luvuista lainojen vertailussa. Todellinen vuosikorko nimittäin sisältää sekä koron että kulut, joten se antaa kokonaiskuvan lainan todellisista kustannuksista.

Pelkkää nimelliskorkoa ei siis kannata tuijottaa, koska se ei kerro ihan koko totuutta lainan hinnasta. Totta kai korko vaikuttaa suuresti kustannuksiin, mutta niihin vaikuttavat myös kulut, joita jokaisesta lainasta maksetaan. Osa kuluista on kerran maksettavia, joitakin maksetaan kuukausittain. Kannattaa siis tarkistaa myös lainan kulut ja ottaa ne huomioon vertailussa.

Laina-ajalla on suuri vaikutus lainan kokonaiskustannuksiin. Pitkä laina-aika tekee kuukausierästä mukavan pienen, mutta kokonaiskustannukset kasvavat. Pitkästä laina-ajasta on toki hyötyä, jos taloudellinen tilanne on tällä hetkellä tiukka. Pienen kuukausierän avulla budjettiin saa liikkumavaraa.

Lyhyt laina-aika taas tekee kokonaiskustannuksista pienemmät mutta kuukausierä kasvaa suuremmaksi, mikä voi lisätä riskejä. Jos taloudellinen tilanne menee hetkellisesti huonommaksi, saattaa lyhennysten kanssa tulla ongelmia. Takaisinmaksuaika kannattaa siis aina suhteuttaa omaan taloudelliseen tilanteeseen ja tuloihin sopivaksi.

Korot, kulut, todellinen vuosikorko ja laina-aika ovat tärkeimpiä asioita, joita lainatarjouksista kannattaa tarkastella. Lisäksi kannattaa toki tutustua huolellisesti muihinkin ehtoihin ja varmistaa, että ne sopivat omiin tarpeisiin.

Seuraa meitä somessa