Hiipakan kalusteet tuovat sisustukseen kauneutta ja käytännöllisyyttä

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ*

Kotimainen Hiipakka tunnetaan laadukkaista, kauniista huonekaluista, jotka sopivat suomalaisiin ja skandinaavisiin koteihin. Hiipakalla on pitkät perinteet ja sukupolvien ajan karttunut osaaminen kalustevalmistuksessa.

Korkealaatuiset materiaalit ja pitkä kokemus ovat Hiipakan toiminnan kulmakiviä, jotka takaavat tuotteiden luotettavuuden ja kestävyyden. Kalusteissa yhdistyy käytännöllisyys ja kaunis muotoilu. Niiden ansiosta kalusteet toimivat hyvin arjessa ja ovat visuaalisesti kiinnostavia.

Huonekaluliike Tuppu-Kalusteesta löydät monipuolisen valikoiman Hiipakan kalusteita. Voit tutustua valikoimaan Tuppu-Kalusteen myymälässä Kauhajoella tai tilata tuotteet verkkokaupasta suoraan kotiovellesi. Tuotteet toimitetaan nopeasti.

Hiipakka valmistaa huonekaluja vuosikymmenten kokemuksella

Hiipakan tarina alkoi jo yli 70 vuotta sitten. Näiden vuosikymmenten aikana Hiipakka on kasvanut yhdeksi Suomen merkittävimmistä kalustevalmistajista.

Tuotannossa käytetään vain laadukkaimpia materiaaleja, joiden ansiosta kalusteet ovat korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Hiipakan kalusteissa yhdistyvät käytännöllisyys, kestävyys ja upea ulkonäkö.

Kotimaisuuden ja hyvien materiaalien vuoksi Hiipakan kalusteet ovat vastuullisia valintoja jokaisen kodin sisustukseen. Hiipakka on ylpeä perinteistään ja on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita kalusteita, jotka kestävät aikaa.

Hiipakalla on erilaisia kalustesarjoja, joiden ainutlaatuiset tuotteet sopivat erinomaisesti monenlaisiin sisustuksiin. Valikoimasta löytyy sopivia tuotteita sekä moderniin että retroon sisustukseen ja sekä tummista että vaaleista sävyistä pitäville.

Kuva 1 Hiipakka Vilja musta senkki

Hiipakka Vilja: uniikkia tyyliä ja suomalaista laatua

Hiipakka Vilja-sarjan kalusteissa on upea urakuviointi, joka tuo niihin uniikkia tyyliä ja särmää. Kuviointi kiinnittää huomion ja tekee kalusteista persoonallisia. Ovesta toiseen jatkuva kuviointi on hienostunut yksityiskohta.

Laatikoissa ei ole vedintä, vaan laatikot toimivat kätevällä ponnahdusmekanismilla. Laatikon saa avattua helposti vain työntämällä sitä kevyesti. Vetimettömyys tekee kalusteista selkeälinjaisia ja yksinkertaisen tyylikkäitä. Tällainen kaluste sopii myös moderniin ja minimalistiseen sisustukseen.

Vilja-tuoteperheeseen kuuluu senkkejä, lipastoja ja kaappeja. Värivaihtoehtoina on tyylikäs musta ja raikas valkoinen.

Kuva 2 Hiipakka Kaura kalusteita

Hiipakka Kaura: ajatonta muotoilua ja maanläheistä tunnelmaa

Hiipakan Kaura-sarjan tuotteet ovat selkeälinjaisia ja ajattomia kalusteita. Kalusteiden maanläheinen greige väri tuo lämpöä sisustukseen.

Kaura-tuoteperheen huonekaluissa katse kiinnittyy ensimmäisenä näyttävään urakuviointiin. Korkeat metalliset jalat tuovat keveyttä ja ilmavuutta sekä helpottavat huonekalun alta siivoamista. Sirot vetimet kruunaavat kokonaisuuden.

Kaura-tuoteperheen huonekalut luovat kotiin tyylikkään ilmeen. Nämä selkeälinjaiset kalusteet on helppo yhdistää sekä moderniin että retroon sisustukseen.

Luo yhtenäinen kokonaisuus yhdistelemällä saman tuoteperheen tuotteita. Kaura-tuotesarjaan kuuluu tv-tasoja, senkkejä, sohvapöytä ja vitriini, joilla saat luotua yhtenäisen, upean kokonaisuuden. Tuotesarjan kalusteet toimitetaan valmiiksi kasattuina, joten kalusteet voi ottaa vaivatta heti käyttöön.

Kuva 3 Hiipakka Solo TV-taso

Hiipakka Solo: käytännöllisyyttä ja selkeää muotokieltä

Hiipakan Solo-sarja sisältää tv-tasoja, senkkejä ja vitriinejä, jotka kaikki henkivät suoraviivaista ajatonta muotoilua. Sarjan kalusteissa on eri värivaihtoehtoja, joten voit valita juuri oman kotisi tunnelmaan sopivan sävyn.

Selkeälinjaiset huonekalut sopivat moniin erilaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Solo-kalusteita löytyy mustan, valkoisen ja hunajatammen sävyissä. Kalusteen väri vaikuttaa suuresti siihen, miten kaluste sulautuu osaksi sisustusta ja tilan yleisilmettä.

Näissä tuotteissa yhdistyy tyylikkyys ja käytännöllisyys. Korkeat jalat tuovat ilmavuutta ja helpottavat siivoamista. Laatikot ja kaappien ovet sulkeutuvat pehmeästi. Tv-tasoissa viihdelaitteet voi piilottaa kätevästi kaappeihin. Tv-tasoissa on lisäksi tilavat aukot johtojen läpivientiin.

Kuva 4 Hiipakka Taiga senkki

Monipuolisesti mallistoja

Vilja, Kaura ja Solo eivät suinkaan ole Hiipakan ainoat kalusteperheet, vaan yritykseltä löytyy myös monia muita houkuttelevia mallistoja. Kaikkia kalusteperheitä yhdistää laadukkuus, käytännöllisyys ja kauneus.

Black-sarja sisältää ajattoman tyylikkäitä sängynpäätyjä ja yöpöytiä. Nämä tuotteet ovat erinomainen vaihtoehto, jos haluat yksinkertaiset mutta näyttävät kalusteet makuuhuoneeseen.

Hiipakka Taiga-kalusteet taas ovat minimalistiseen tyyliin sopivia lipastoja, tv-tasoja ja vitriinejä. Ovissa on nykyaikainen ponnahdusmekanismi, eli vetimiä ei tarvita. Voit valita useista eri väreistä ja lisäksi tuotteista on eri variaatioita, joten voit räätälöidä omaan tyyliisi sopivan kokonaisuuden.

Niklas-kalusteperhe kuuluu Hiipakan 70-vuotisjuhlamallistoon. Tämä tuoteperhe tuo sisustukseen lämpöä ja luonnetta. Voit valita joko kokonaan hunajatammen värisen kalusteen tai valita mustan kansilevyn, joka tuo mukavasti kontrastia.

Kuva 5 Hiipakka Anton valkoinen vitriini

Hiipakka-huonekalut nopealla toimitusajalla Tuppu-Kalusteelta

Hiipakan kalusteet ovat kotimaisia, laadukkaista materiaaleista valmistettuja tuotteita. Käytännölliset ja upeasti muotoillut huonekalut ovat erinomainen valinta tyylikkääseen sisustukseen. Hiipakan tuotteet ovat hyvä valinta, kun kaipaat kotimaista laatua kotiisi.

Voit tutustua Hiipakan tuotteisiin Tuppu-Kalusteen verkkokaupassa tai myymälässä. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan nopeasti, joten saat uudet kalusteet käyttöösi vaivatta.

Seuraa meitä somessa