Kulutusluottojen yhdistäminen

*Kaupallinen yhteistyö: Yhdistalaina.com*

Onko sinulle kertynyt useampi kulutusluotto, josta maksat kalliita korkokuluja? Kulutusluottojen korkotaso on laskenut viimeisten vuosien aikana merkittävästi niin uusien korkokattolakien kuin alan kasvaneen kilpailun myötä. Tänä päivänä lainojen huolellisen kilpailutuksen avulla voitkin löytää itsellesi erittäin kilpailukykyisellä korolla varustetun kulutusluoton, mutta mikäli olet tullut ottaneeksi kalliita kulutusluottoja aikaisemmin, voi lainan lyhentäminen alkaa tuottamaan ongelmia.

Monien kulutusluottojen korkokustannukset saattavat nousta niin suuriksi, että merkittävä osa lyhennyksestä uppoaa pelkkien korkokulujen kattamiseen, jolloin lainan pääoma lyhenee hyvin hitaasti. Tämä puolestaan tuottaa lainalle uusia korkokustannuksia. Useamman kalliin kulutusluoton lyhentäminen voi viedä oman henkilökohtaisen talouden todelliseen epätasapainoon, joten on tärkeää, että pyrit pääsemään kalliista kulutusluotoista eroon lainojen yhdistämisen avulla.

Miten kulutusluottojen yhdistäminen toimii?

Kulutusluottojen yhdistäminen merkitsee käytännössä sitä, että otat uuden lainan, jonka avulla maksat nykyiset kalliit kulutusluotot korkoineen kerralla pois. Kulutusluottojen yhdistäminen on siis laina, jota haet edullisemmalla korkokustannuksilla, jolloin voit säästää lainakuluissa lainasummasta riippuen satoja euroja.

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa aloittaa aina lainojen huolellisella vertaamisella. Yhdistelylainojen vertailu on tärkeää, sillä eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä voi esiintyä suuria eroja. Jos esimerkiksi löydät yhdeltä pankilta yhdistelylainaa 7 prosentin korolla, mutta toinen pankki tarjoaisi samaa lainaa 5 prosentin korolla, säästö, joka edullisemman lainasopimuksen valitsemisesta kertyy, on usein merkittävä.

Parhaiten löydät edullisimman yhdistelylainan täyttämällä helpon lainahakemuksen sivustoltamme löytyvässä lainojen vertailupalvelun kautta. Saat yhdellä lainahakemuksella parhaat lainatarjoukset jopa yli 30 eri yhteistyökumppanimme joukosta, eli sinun ei tarvitse alkaa täyttämään ja lähettämään lainahakemuksia jokaisen eri pankin ja rahoituslaitoksen omilla nettisivuilla.

Kulutusluottojen yhdistäminen lainojen vertailupalvelussa

Voit hakea Yhdistalaina.comin vertailupalvelusta myös yhdistelylainaa kalliiden kulutusluottojen yhdistämiseen. Varaa lainahakemuksen täyttämiseen mukaan tiedot kaikista niistä lainoista, jotka haluat keskittää uuden yhdistelylainan alle. Laske lisäksi nykyisten kulutusluottojen lainakulut yhteen, jotta voit verrata niitä saamiisi lainatarjouksiin ja selvittää, minkä luotonmyöntäjän tarjoama yhdistelylaina tuo kaikkein merkittävintä säästöä.

Voit täyttää ja lähettää lainahakemuksen juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Yhteistyökumppanimme ottavat lainahakemuksia käsittelyyn usein jopa heti niiden saapumisen jälkeen, joten voit saada ensimmäiset alustavat lainatarjoukset jo muutaman minuutin sisällä lainahakemuksen lähettämisestä.

Sinun ei tarvitse vertailla saamiasi lainatarjouksia toisiinsa, sillä me teemme sen puolestasi. Käytämme lainojen vertailussa viitteenä aina lainan todellista vuosikorkoa, joten näet vertailupalvelustamme aina kaikki lainaan liittyvät kulut ilman piilokustannuksia. Näin uuden yhdistelylainan vertaaminen nykyisten kulutusluottojen yhteenlaskettuihin kuluihin on todella helppoa.

Hae 1 000 – 70 000 € yhdistelainaa kilpailukykyisellä korolla

Täyttämällä helpon lainahakemuksen vertailupalvelumme kautta kilpailutamme yhdistelylainat jopa 70 00 euroon saakka 1–15 vuoden joustavalla maksuajalla ja markkinoiden kilpailukykyisimmällä korolla alkaen vain 4,19%. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido ottamaan lainaa, joten voit vertailla lainatarjouksia rauhassa ja valita niiden joukosta juuri sellaisen yhdistelylainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Vastaavasti, jos et löydä lainatarjousten joukosta sopivaa lainatuotetta, voit jättää lainojen kilpailutuksen sikseen ja yrittää myöhemmin uudestaan.

Lainojen kilpailutus kannattaa aina, sillä tällä tapaa pystyt vertailemaan ja löytämään yli 30 eri yhteistyökumppanimme joukosta edullisimmalla korolla varustetun lainan. Yhdistalaina.com on kuluttajille täysin maksuton ja kuluton lainojen vertailupalvelu, joka vertailee puolestasi parhaat yhdistelylainat jopa muutamassa minuutissa.

Vertailemme lainatarjoukset aina todellisten kustannusten pohjalta, joten näet aina vertailutaulukosta kaikki yhdistelylainaan liittyvät kustannukset selkeästi ja puolueettomasti. Yhdistelylainojen vertaileminen tapahtuu vertailupalvelumme kautta siis täysin turvallisesti ja luottamuksellisesti. Kokeile lainojen vertailua jo tänään ja kilpailuta itsellesi markkinoiden kilpailukykyisimmällä korolla varustettu yhdistelylaina jo muutamassa minuutissa!


Yhdistä kulutusluotot yhdistelylainaksi tästä.

 

Seuraa meitä somessa