Remontin rahoitus kannattaa kilpailuttaa netissä

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ*

Aiotko uusia kotisi keittiön tai tehdä vähän pintaremonttia kaikissa huoneissa? Vai onko kenties edessä kylpyhuoneremontti tai jokin muu suurempi urakka? Remontit voivat olla stressaavia. Valitsemalla oikeat urakoitsijat ja sopivan rahoitusvaihtoehdon, remontti hoituu mukavasti ja sujuvasti.

Pienelläkin remontilla on suuri vaikutus tilan tunnelmaan. Toisinaan on kiva piristää asunnon ilmettä pintaremontilla. Samalla tulee paikkailtua elämisen jälkiä, joita pintoihin väistämättä tulee ajan kuluessa. Asumismukavuus kasvaa viihtyisässä kodissa. Pintaremontti saattaa olla ajankohtainen myös silloin, kun asunto aiotaan laittaa myyntiin. Siistit pinnat voivat houkutella paikalle enemmän ostajia.

Isojakin remontteja on pakko joskus tehdä, jotta talo pysyy hyvässä kunnossa eikä suuria vaurioita pääse syntymään. Esimerkiksi kylpyhuoneremontit ja keittiön uusiminen ovat isoja ja yleensä myös kalliita juttuja. Nämä huoneet ovat kuitenkin kodin tärkeimpiä, joten ne kannattaa pitää hyvässä kunnossa. Käytännölliset ja laadukkaista materiaaleista tehdyt tilat tekevät elämästä helpompaa ja miellyttävämpää.

Vakuudeton remonttilaina sopii kaikenlaisiin remontteihin

Vakuudetonta remonttilainaa varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Vakuudettomien lainojen hakuprosessi on vakuudellisia lainoja nopeampi ja helpompi. Lisäksi laina on helppo kilpailuttaa netissä. Koko hakuprosessi tapahtuu alusta loppuun saakka netissä ja rahat saa tilille yhden työpäivän kuluessa.

Vakuudeton laina sopii kaikenlaisten remonttien rahoittamiseen. Niin pienet pintaremontit kuin suuret märkätilaremontitkin onnistuvat sillä. Lainaa voi hakea oman tarpeen mukaan jopa kymmeniä tuhansia euroja. Laina-aika on lainan koosta riippuen 1–15 vuotta.

Lainaa voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Rinnakkaishakijan lisääminen hakemukseen on järkevää etenkin, jos kyseessä on suuri lainasumma. Yhdessä voitte nimittäin saada isomman lainasumman ja pienemmän koron.

Vakuudeton laina sopii erinomaisesti myös täydentämään pankista saatua remonttilainaa. Jos remontin edetessä tulee esiin ikäviä yllätyksiä, ei alkuperäinen remonttilaina välttämättä riitä kattamaan ylimääräisiä kuluja. Silloin voi hakea hieman vakuudetonta remonttilainaa. Saat rahat tilillesi nopeasti, joten remontti voi jatkua ilman ylimääräisiä taukoja.

Kodin remontointi onnistuu joustavasti joustoluoton avulla

Jos et ole aivan varma, minkä verran tarvitset lainarahaa, voit hakea joustoluottoa. Joustoluotto on luottokortin kaltainen ratkaisu, mutta et saa fyysistä luottokorttia, vaan virtuaalisen luottotilin. Voit tehdä luottotililtä nostoja silloin, kun itse haluat. Joustoluotto on kätevä ratkaisu esimerkiksi juuri remontoitaessa. Voit nostaa lainaa vasta sitten, kun olet aivan varma, millaisen lainasumman oikeastaan tarvitset. Voit nostaa luottorajan puitteissa sen verran rahaa kuin tarvitset.

Joustoluotossa maksat korkoja vain siitä osasta, jonka olet nostanut omalle tilille käyttöösi, et siis koko lainasummasta, jos et sitä käytä kokonaan. Jos sinulle on myönnetty esimerkiksi 2000 euron joustoluotto ja nostat siitä käyttöösi 1000 euroa, maksat korkoja vain tuosta 1000 eurosta.

Luoton voi maksaa takaisin kerralla esimerkiksi seuraavasta palkasta tai pienemmissä erissä kuukausittain. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Voit siis taas joskus myöhemmin nostaa lainaa luottotililtä, jos lainarahalle tulee tarvetta.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa työn osuudesta, kun teetät työt remonttiyrityksellä. Vähennystä saa 40 % työn hinnasta ja vähennyksen enimmäismäärä on tänä vuonna 2250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennys on merkittävä etu, joka kannattaa hyödyntää. Vähennyksellä voi toteuttaa sellaisetkin remontit, joita ei olisi mahdollista tehdä ilman kotitalousvähennystä. Jos otat remonttia varten lainaa, saat jo pelkällä kotitalousvähennyksellä lyhennettyä lainaa mukavasti.

Vuonna 2022 kotitalousvähennyksessä on muutamia väliaikaisia muutoksia. Esimerkiksi öljylämmityksestä luopumisesta saa tänä vuonna korkeamman vähennyksen kuin muista remonteista. Öljylämmityksestä luopumisen kotitalousvähennys on enintään 3500 euroa henkilöltä. Suomessa on vielä paljon taloja, joita lämmitetään öljyllä. Lämmitysmuodon vaihtaminen edullisempaan voisi olla hyvä toteuttaa nyt, kun siitä saa tavallista enemmän verovähennystä.

Kilpailuta remonttilainat ja joustoluotot helposti netissä

Kotimainen lainavertailupalvelu Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen remonttilainan. Voit hakea lainaa Nordic Bankin kautta 500–70 000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Vakuudetonta remonttilainaa varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Hakijan tulee olla täysiä-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot.

Sekä pienet että isot lainat kannattaa kilpailuttaa. Ensimmäinen vastaan tuleva lainatarjous ei välttämättä ole kaikkein edullisin. Jos kyseessä on isompi laina, voit säästää jopa tuhansia euroja, kun etsit edullisemman lainavaihtoehdon. Kilpailuttaminen on nykyään todella helppoa, joten voit pienellä vaivalla saada paljon säästöjä.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on helppoa ja nopeaa. Vertailemme noin 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä lainahakemuksella. Voit siis saada jopa yli 20 lainatarjousta yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Lainatarjouksia alkaa tulla todella nopeasti. Ensimmäiset saapuvat tavallisesti jo muutamassa minuutissa. Kaikki tarjoukset toimitetaan sähköpostiisi, minkä lisäksi näet ne kirjautumalla palveluumme. Palvelussamme tarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan, mikä helpottaa lainojen vertailemista entisestään.

Kun olet tutustunut tarjouksiin ja valinnut niistä itsellesi sopivan, allekirjoita sopimus, niin saat rahat tilillesi. Rahat siirretään yhden työpäivän kuluessa, usein jo samana arkipäivänä. Nopeus on ehdottomasti yksi vakuudettomien lainojen parhaita puolia. Pääset saman tien toteuttamaan remonttiprojektia.

Seuraa meitä somessa